Løft Bundlinjen – rådgivning med effekt

Primær menu
Fortsæt til primært indhold
Fortsæt til sekundært indhold

Forside
Kampagner
LandboNord
LMO
LRØ
Sønderjysk Landboforening
Østdansk Landbrugsrådgivning
Hvordan skabes effekt?
Effektmåling
Møder
Planlægningsmøde 18. maj
Projektmøde
Cafemøde
Gruppearbejde
Workshop om effekt 7. september
Workshop d. 19. december
OM

Indlægs navigation
? Ældre indlæg

Vinderen af Ipad
Udgivet den 15. december 2012 af Dorte Marcussen

Svar

Vi har trukket lov blandt de gyldige blanketter udfyldt på Agromek om, hvad landmænd mener om de nominerede projkter til årets projekte. Du kan se, hvad vi spurgte om på denne blanket.

Vinder blev Steffen Olsen, Kolding.

Vi er meget glade for resultatet af undersøgelsen, der viser, at rigtig mange landmænd kan se, at de nominerede projekter opfylder et behov og også at rigtig mange forventer at bruge produkterne. Se opgørelsen her: Opgørelse – Giv din mening til kende.

Udgivet i Nyt

|
Skriv et svar

Agromekfolder om Årets Projekt 2012
Udgivet den 22. november 2012 af Dorte Marcussen

Svar

I folderen Årets Projekt – giv din mening til kende henviser vi til fire webadresser, hvor du kan læse mere – du kan finde de direkte link her:
Lean: www.arbejdsplan.kvaeg.dk
Mark Analyse Online: Analyserapport
Kombi-Kryds: Kvægnyt 2012, nr. 5 Læs side 3.
KMP og KPO: Kvægnyt 2012, nr. 21 Tema nummer om KMP.

Udgivet i Nyt

|
Skriv et svar

Profilfolder – Løft Bundlinjen
Udgivet den 21. november 2012 af Dorte Marcussen

Svar

Lanmænd, DLBR-virksomhederne og VFL har i samarbejde skabt mange eksempler på hvor Landmanden har løftet bundlinjen – og vi arbejder til stadighed sammen om nye muligheder for ar løfte bundlinjen. Nogle af eksemplerne kan læses i denne folder:
Løft bundlinjen – dine mål i dag og i morgen

Udgivet i Nyt

|
Skriv et svar

Surpricing motivation
Udgivet den 20. november 2012 af Eva Gleerup

Svar

Se denne lille film om motivation

http://www.wimp.com/surprisingmotivation/

Udgivet i Nyt

|
Skriv et svar

Surprising motivation
Udgivet den 20. november 2012 af Eva Gleerup

Svar

Se denne lille video om motivation -Til inspiration….

http://www.wimp.com/surprisingmotivation/

Udgivet i Nyt

|
Skriv et svar

Det gode spørgsmål som førte til 200.000 kr. mere på bundlinjen
Udgivet den 19. november 2012 af Eva Gleerup

Svar

Udvejning af slagtesvin er ikke de flestes yndlingsjob. Det var det heller ikke for Svineproducent Lars Jensen. LandboNord spurgte ham hvad der stod i vejen for at han kom igang med at udveje, når nu der var et stort potentiale hos ham. Da lars fortalte at det var selve udvejningen der virkede uoverskuelig, tilbød LandboNord at hjælpe, og så kom de i gang. Når teknikkeren fra LandboNord har fået betaling for sin indsats, er der stadigvæk 200.000 kr. tilbage til lars Jensen.

121112_evg_www.vfl.dk_Nyheder_Landmandvejedesigtiltohundredetusinde

121108_evg_effektivtlandbrug_Udveje

121112_evg_www.landbrugsavisen.dk_Landbrugsavisen_2012_11_9_Tjener3

Udgivet i Nyt

|
Skriv et svar

Motivation er vejen til succes
Udgivet den 2. oktober 2012 af Dorte Marcussen

Svar

Motivation er blevet en vigtig medspiller i jagten på succes i landbruget både for landmænd og deres rådgivere. Torsdag d. 20. september var 50 landbrugsrådgivere fra hele Danmark samlet på Videncentret for Landbrug for at samle inspiration til, hvordan de kan motivere landmændene i deres daglige arbejde.

Sådan indledes artiklen “Motivation er vejen til succes” om Løft Bundlinjens Temadag om motivation. Du kan læse hele artiklen her pdf-fil her: Artikel om workshop om motivation.
Artiklen har bl.a været bragt her:
vfl.dk
Sæby Avis
Effektiv Landbrug

Udgivet i 5645, Nyt

|
Skriv et svar

Temadag om motivation
Udgivet den 14. august 2012 af Dorte Marcussen

1

Hvordan er det du som rådgiver får motiveret landmanden for de indsaster de skal til for at få Løftet Bundlinjen?
Hvordan er det du som kampagneleder får motiveret dine kollegaer så kampagnen får succes og skaber den ønskede effekt?
Hvordan er det du som projektleder får motvieret projketdeltagerne så dit projekt skaber nytteværdi og når ud til mange landmænd?

Har du lyst til at få diskuteret dette og få præsenteret metoder, der kan motivere så tilmeld dig temadagen om motivation.

Temadagen finder sted på Koldkærgård Konferencecenter torsdag den 20. september 2012. Temadagen er arrangeret af projektet Løft Bundlinjen og deltagelse er gratis.

Se program her. Der er tilmelding til Marianne Borg på MAB@vfl.dk

Udgivet i Løft Bundlinjen, Møder og workshops

|
1 svar

Tilbyd mælkeproducenterne en plan!
Udgivet den 14. august 2012 af Dorte Marcussen

Svar

Hvorfor sidde og vente på at mælkeproducenterne følger Susannes Clausens opfordring om at tage fat i deres rådgivere for at få hjælp til at lave en strategi?

Fra Løft Bundlinjen skal opfordringen være, at DLBR-centrene kontakter mælkeproducenterne for at få gjort det nemt for dem at følge chefkonsulentens opfordring og få udarbejdet den stratgi, der kan give oveblik og ro i en presset situation.

Det vil være oplagt at tilbyde mælkeproducenterne produktet “Dynamisk Strategi”. Dynamisk Strategi er et jordnært og praktisk anvendeligt rådgivningsværktøj, som giver landmanden overblik og ejerskab til hans strategi. Du finder al, hvad du skal bruge som rådgiver her : LandbrugsInfo > Ledelse > Strategi > Dynamisk Strategi

For at gøre mælkeproducenterne opmærksom på, hvilke muligheder Dynamisk Strategi giver ham, er du velkommen til at benytte markedsføringsmaterialet på denne side: Markedsføring af Dynamisk Strategi.

Hvis dit DLBR-center på jeres hjemmeside linker til opfording til mælkeproducenterne vil det være oplagte samtidigt at give en link til DLBR.dk: DLBR Forside > Produkter > Dynamisk strategi

Vil du høre mere om dynamisk strategi er du velkommen til at kontakte:

William Schaar Andersen
Specialkonsulent, Økonomi & Virksomhedsledelse
T: 8740 5179 M: 2942 0036 E: wis@vfl.dk

Udgivet i Inspiration

|
Skriv et svar

Mælkeproducenter skal stoppe op og lægge en plan
Udgivet den 13. august 2012 af Dorte Marcussen

1

Ifølge chefkonsulenten er der flere knapper, som mælkeproducenterne kan skrue på for at få forbedret deres økonomiske situation. …….siger Susanne Clausen, der opfordrer mælkeproducenterne til at tage fat i deres rådgivere for at få hjælp til at lave en strategi.

Citatet stammer fra den opfordring Chefkonsulent Susanne Clausen Videncentret for Landbrug, Kvæg giver mælkeproducenterne om at stoppe op og få lagt en plan i en tid med eksplosive prisstigninger på foder i kombination med faldende mælkeafregning. Læs heles Susannes opfordring her: Videncentret: Mælkeproducenter skal stoppe op og lægge en plan.

Heldigvis er DLBR klædt godt på til at finde mulighederne, lægge planer og udarbejde strategier i samarbejde med landmænd. Det har mange af aktiviteterne i Din Bundlinje NU! Bundlinjematchen, Landmandens Bundlinje NU! og projekt Dynamisk Strategi dokumenteret.